Kansainvaelluksen jaloissa

Eurooppa ja Suomi ovat suuressa kriisissä. Olemme itse aiheuttamillamme päätöksillä jäämässä kansainvaelluksen jalkoihin.
Kansainvaellukset tunnetaan historiallisina ilmiöinä, kun tuhannet ovat vaihtaneet elinpaikkaansa hedelmällisemmille alueille. Milloin vaeltavat kansat ovat saapuneet uudelle, koskemattomalle maalle, on tuo liike johtanut uuden kulttuurin syntymiseen. Jos he ovat saapuneet jo asutetulle alueelle, on tuo massailmiö johtanut poikkeuksetta konfliktiin vallitsevan asujaimiston kanssa. Se on hävittänyt edistyksellisiä kulttuureja, pakottaen ne palaamaan satoja vuosia taaksepäin, unohtaen kaikki saavutuksensa.

Suomi on lamassa. Matalapalkkatöitä ja suuria teollisia tuotantolaitoksia ei ole ja juuri niitä tarvittaisiin tulokkaiden assimiloimiseksi yhteiskuntaamme. Vaeltajat eivät pyydä, he vaativat, koska ovat nähneet maan ja mantereen vailla omanarvontunnetta. Hupeneva valtiollinen päätösvaltamme ei enää usko kansanvaltaan, vaan on valmis antamaan tulokkaiden kertoa miten maa makaa. Viimeisenä niittinä tulevat monikulttuurisuuden puolustajat, jotka tahtovat kansallisen lainsäädännön olevan siirtolaisten talutusnuorassa. Heidän mielestään tulokkaiden perinteisiin, nepotismiin ja teokratiaan pohjautuvaa päätöksentekoa tulee vahvistaa kansanvallan murentamisella.

Suomessa on monta kulttuuria. Jokainen ihminenkin luo oman kulttuurinsa, jota tulee kunnioittaa. On kuitenkin vain yksi tasavalta, jonka asukkaat, -suomalaiset, määrittelevät sen arvot ja lait. Tätä ei sovi unohtaa, ei edes inhimillisyyden takia. Valtion ja kansan tulee puolustaa vain itseään, olla tässä itsenäinen ja itsekäs. Tuota ajattelua ei saa romuttaa maailmaa syleilevillä ideologioilla. Loppujen lopuksi, meillä kaikilla on vain Suomi, ei muuta.

Kaikki ovat samanarvoisia. Niin myös pakolaiset/maahanmuuttajat. Kaikki eivät kuitenkaan ajattele näin. Länsimainen demokratia ja ihmisarvon kunnioittaminen eivät ole universaaleja käsitteitä, vaan harvojen valtioiden peruspilareita. Jos ne muutamat valtiot, Suomi mukaan lukien, ottavat massoittain ihmisiä toisesta arvomaailmasta, ei meillä, eikä koko Euroopalla ole kohta mahdollisuuksia. Me, ja meidän arvomme, kansamme ja kulttuurimme tuhoutuvat kansanvaelluksen jalkoihin ihmisten vielä hurratessa omaa hyvyyttään.

Kommentointi on suljettu.

css.php